WhiteHeart Retreat

I sesong arrangerer vi tidvis magiske reiser i Bortistu fylt med yoga, breathwork og isbading – innerst i Storlidalen og midt i hjertet av Trollheimen.

En magisk reise i Trollheimen

Er du nysgjerrig på yoga, breathwork eller isbading blant majestetiske fjell? Eller er du allerede erfaren på ett eller flere av områdene? Uansett nivå ønsker vi deg velkommen til en unik totalopplevelse på utvalgte datoer i februar, mars og mai. En spennende reise guidet av den erfarne yogalæreren Lena Lihaug og sertifisert Wim Hof Method-instruktør Synne Øiamo fra WhiteHeart.

Konseptet består av en intensiv 1-dags opplevelse som avsluttes med badstu og nydelig lunsj. Eller en eksklusiv 2-dagers retreat med overnatting, matopplevelser og transformative aktiviteter i Trollheimen.

Bli med oss på en utforskningen av dine indre aspekter og ta del i muligheten til å finne harmoni med både kropp og sjel, langt unna hverdagens travle tempo. Guidet av dyktige instruktører, vil deltakerne dykke inn i beroligende yogastillinger, utforske bevisst pusting gjennom breathwork og oppleve den heftige effekten av isbading! WhiteHeart Retreat er en mulighet til å fordype seg i naturens skjønnhet samtidig som man dyrker en dyp forbindelse med kropp og sjel.

Bli med oss i en helhetlig opplevelse som fremmer balanse, indre ro og vitalitet – midt i den praktfulle naturen i Trollheimen.

Yin yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogapraksis som fokuserer på dype, rolige øvelser for å øke fleksibiliteten i bindevevet rundt leddene. Denne praksisen innebærer lengre hold av stillingene, vanligvis mellom 3 og 5 minutter, og bidrar til å frigjøre spenninger og skape indre ro. Yin Yoga er ideell for å forbedre bevegeligheten og skape en balanse mellom kropp og sinn.

Breathwork

Breathwork, eller pusteøvelser, er en bevisst praksis som fokuserer på kontrollert og dyp pusting for å forbedre både fysisk og mental helse. Dette kan inkludere ulike teknikker som dype bukåndedrag, pustehold og bevisst pustemanipulasjon. Breathwork har vist seg å redusere stress, forbedre konsentrasjon og øke energinivået, og det blir ofte integrert i holistiske tilnærminger for velvære.

Isbading

Isbading, eller kuldebad, er en praksis der en senker kroppen ned i iskaldt vann for helsefordelene det gir. Dette inkluderer økt sirkulasjon, forbedret immunsystem, og redusert betennelse. Isbading kan også ha positive effekter på mental helse ved å øke produksjonen av endorfiner, og det anses ofte som en metode for å styrke både kropp og sinn. Det er viktig å praktisere isbading trygt og gradvis, spesielt for de som er nye til denne opplevelsen.

Datoer

Hvem kan delta?

Alle er velkommen til våre retreats – uansett nivå og tidligere erfaring med yoga, breathwork eller isbading. Har du helseutfordringer anbefaler vi at du tar kontakt med lege før du velger å melde deg på. Er du gravid, har epilepsi eller hjertefeil – kan du desverre ikke praktisere øvelsene i retreaten. Eventuelt bør du ha legeerklæring om at du kan delta. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på om du kan delta.

Påmelding

Meld deg på ved å sende oss en melding i vårt kontaktskjema. Husk å oppgi hvilken dato du ønsker å delta på. Velkommen til oss – vi gleder oss til å ta i mot deg!

Nysgjerrig på vår eksklusive 2-dagers retreat? Klikk her.

WhiteHeart Retreat - 1 dag

Velkommen til Whiteheart’s 1-dags retreat – en intensiv reise mot indre styrke, balanse og fornyelse.

Bli med på en herlig dag i Trollheimens vakre natur – med en unik mulighet til å dykke dypt inn i din indre verden og oppdage den transformative kraften i naturen rundt deg.

Gjennom dagen følger våre dyktige instruktører deg i sesjoner med yoga, breathwork og isbading. Før vi avslutter med en avslappende stund i badstuen – og en sunn 2-retters lunsj.

Velkommen til en spennende og meningsfull opplevelse!

Praktisk info - 1 dags retreat

Pris: Kr 1850,- per person. Inkludert transport t/r badekulp, badstu og en sunn 2-retters lunsj. 

Oppmøte senest kl 0945. Program fra kl. 1000-1500.

Det blir 2 min kjøretur og 5 min trugetur til badekulpen fra Bortistu. Felles transport. 

Til 1-dags retreat anbefaler vi at deltakere møter med tom mage, eller spiser en lett frokost, ca 2 timer før oppstart. Praksisene kan føles tunge og ubehagelige om man har spist et stort måltid. Eventuelt kan du ta med deg noe smått å spise underveis, som nøtter, frukt el.l.

Maks 20 deltakere. Bindende påmelding. Bruk vårt kontaktskjema for å melde deg på.

Pakkeliste - 1 dags retreat

Deltakere må selv være ansvarlig for å ta med seg:

2-3 stk håndklær – ett håndkle samt ligge-/sitteunderlag for å stå på ute når man kler av og på til bading, ett til tørking, og ett til badstue.

2 sett badetøy (en til bading og en til badstue), ryggsekk, drikkeflaske/termosflaske med vann eller varm te.

Løse/behagelige klær for yoga og breathwork. Heller litt for mye, enn for lite. Vi skal ligge relativt rolig på yogamatter i en stund.

Ullundertøy, 2 par ullsokker, lue, 2 par votter, skjerf og varm genser.

Gode og varme ytterklær, gjerne boblejakke og boblebukse – og tykke vintersko.