Spør oss om konferanse

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene som dukker opp når bedriften skal samles til kurs eller konferanse i Bortistu. Har du spørsmål du ikke finner svar på her? Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med alt du lurer på.

Spørsmål og svar om kurs og konferanse

Har dere aktiviteter?

Ja, vi har en rekke aktiviteter som passer for teambuilding og fellesskap. Ellers byr kurs og konferanser i Oppdal på opplevelser året rundt – med utgangspunkt i Bortistu. Du kan lese mer om våre aktiviteter her.

Hvor mange har dere plass til?

Det er litt avhengig av hva dere ønsker å gjøre under oppholdet. Vi har overnatting for opp til 70 personer fordelt i ulike hytter på tunet. Ta gjerne kontakt med oss for kapasitet på møterom og grupperom. 

Har dere projektor?

Ja, vi har projektor og lerret montert i plenumsalen. Her finnes også utstyr for videokonferanse.

Har dere bredbånd?

Ja, vi har trådløst fibernett med god hastighet.

Når er utsjekk?

Utsjekk er vanligvis kl 1200, men vi kan tilpasse tidspunkt for utsjekk etter behov. Møtelokalene kan dere disponere utover dagen etter avtale. 

Hvor kan vi gå på tur/topptur fra Bortistu?

Fra Bortistu går du på lange og korte turer og toppturer rett fra tunet. Det er ikke behov for transport, det er bare å begynne å gå til turmålet du har blinket deg ut for dagen. Populære topper er Nonshøa, Storsalen, Kringlehøa, Høa og Storbekkhøa. Du kan også ta langrennskiene fatt fra tunet.

For lettere turer finnes fisketurer, båtutleie, sykkelutleie og sykkelturer – samt vår egen Bortistu kultursti med eller uten guide. Det er også mange fine turmål med bålpanne.

Hva koster et opphold?

En standard møtepakke koster kr 4525,- per person/døgn i enkeltrom (delt rom kr 4225,- per person/døgn). Møtepakken går fra lunsj-til-lunsj og inneholder: Lunsj ved ankomst, pausemat, 3-retters middag, frokost, pausemat og lunsj. Vi kan selvfølgelig tilpasse møtepakkene etter behov og ønsker.

Kan vi spise spesialiteten deres – bassturøkt lammelår fra Bortistu?

Selvfølgelig, vi serverer gjerne vår spesialitet! Les mer om våre egenproduserte delikatesser og lokalmat på denne siden.

Hvor mange rom er det?

Vi har 28 rom fordelt over ulike hytter på tunet vårt.

Er det åpen helårsvei?

Ja, det er det. Du kan besøke Bortistu året rundt.

Hvor ligger Bortistu?

Bortistu finner du 42 km vest for Oppdal sentrum. Du svinger av ved Lønset etter 21 km, og kjører til veis ende i den vakre Storlidalen. Her finner du Bortistu på Google Maps.

Kontakt oss

Det skal være enkelt å gjennomføre kurs, konferanser, teambuilding og samlinger med bedriften i Bortistu. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.