Bryllup

Hva ønsker du for ditt bryllup? Få steder har sett så mange drømmebryllup som Bortistu. Her vil brudeparet som elsker fjell og natur, tradisjoner og lokale delikatesser få oppfylt alle sine ønsker på livets store dag.

Gi hverandre ja på Bortistu!

Blant høye fjell på en tradisjonsrik fjellgard fra 1648 får begivenheten både romantikk og storslagne omgivelser. Vi sørger for at ditt bryllup på fjellet blir alt du drømmer om – uansett om dere velger å gifte dere på sommer, vinter, høst eller vår.

Vi vet at et perfekt bryllup er summen av en lang rekke beslutninger og nøye planlegging av blant annet meny, bordplassering, dekorasjoner, aktiviteter og organisering av overnatting. På mange kan det virke overveldende, men gjennom årenes løp har vi blitt eksperter i planlegging av bryllup.

Velger dere å holde bryllupet her vil vi gjøre alt vi kan for å støtte deg gjennom forberedelsene. På den måten velger du ikke bare et flott lokale i storslagne omgivelser, dere velger også all kunnskap og erfaring vi har tilgjengelig slik at du kan være trygg på at dagen blir nøyaktig slik du ønsker. I månedene oktober til februar har vi 10 % vinterrabatt på bryllupsmiddagen.

Sommerblomster eller snøkrystaller?

Ved foten av Trollheimen har hver årstid sin sjarm. Vinterbryllup byr på magisk snølandskap og fakler i skumringen, sommeren bugner av frodig natur og hvem kan konkurrere med høstens farger i fjellet? Vi arrangerer bryllup året rundt – uansett om du blir sommer, høst, vår- eller vinterbrud.

Våre valgmuligheter

Det er enkelt og trygt å velge bryllup i Bortistu. På historisk grunn mellom mektige fjell får dere alltid et fantastisk utgangspunkt – uansett årstid. Hvordan dere vil planlegge vielsen, maten og opplevelsen for gjestene er selvfølgelig valgfritt. Vi hjelper deg gjerne med bryllupsplanleggingen og her kan du lese litt mer om mulighetene som finnes hos oss:

Til bords kan vi ta imot 100 gjester i selskapslokalet Fjøset. Til overnatting på tunet har vi totalt 77 sengeplasser, fordelt på 29 rom, 2 hemser i hyttene våre. Se gjerne kart over tunet vårt for en oversikt. I tillegg kan vi sørge for 30 ekstra sengeplasser i flotte private hytter i gåavstand fra Bortistu.

Selve vielsen kan foregå i vakre omgivelser på tunet, på fjellet, eller i kirken. Vi hjelper dere med nødvendig utstyr til vielse på tunet. Oppdal Menighetskontor kan kontaktes angående kirkelig vigsel. Nærmeste kirke er Lønset kirke, 20 km fra Bortistu. Human-Etisk Forbund har egen representant i Oppdal, og det finnes kommunal vigsel. Vi formidler gjerne både sang og musikk til vielsen.

Vi dekker langbordene med hvite duker, lys, servietter og dekketøy. Pynt og bordkort tar dere med selv. Vår festmeny består av flere 3-retters menyer, som avsluttes med et stort kakebord med bryllupskake og gjerne familiens medbragte favorittkaker.

Kun Bortistu kan stå som ansvarlig for skjenking og servering av alkohol inne i, eller utenfor selskapslokalet Fjøset. Dette ifølge alkohollovgivningen.

Baren har alle rettigheter, og er åpen til kl. 0200. Vi serverer gjerne nattmat, som kan nytes langt ut i de sene nattetimer.

Vi formidler gjerne DJ, band, trubadur, duo, korsang, felespill eller andre kulturelle innslag for både vielse og til fest. Spør oss om anbefalinger.

Til vielsen kan vi gjerne formidle staselig skyss med hest og vogn eller veteranbil. Busstransport kan vi også bestille.

Vi har en romslig parkeringsplass som også har lader for elbil. Om noen av gjestene tar toget kan vi hjelpe med transport til Bortistu fra Oppdal stasjon.

I selskapslokalet har vi stort lerret, projektor med ulike tilkoblinger eller bluetooth for enten pc/mac, tablet eller mobil. Vi har wifi med fiberhastighet, godt lydanlegg, flere mikrofoner (også håndholdte), piano og kamera for digital deltakelse. Det er også muligheter for leie av elektrisk piano/orgel, høyttalere og lydanlegg for utendørs bruk.

Lokalt i Oppdal finnes det meste av service og tjenestetilbud en kan trenge til bryllupet, uansett om du trenger frisør, blomster, bakeri, fotografer, videoproduksjon, menighetskontor eller Human-Etisk Forbund. Spør oss så hjelper vi deg med formidling.

Utdrikkingslag er også velegnet her på Bortistu. Lei en hytte, lag mat selv, og kos dere med gode venner. Vi kan ordne med utendørs teamaktiviteter.

Gjesteuttalelser

Flere anledninger

Kurs og konferanse

Enkel gjennomføring med moderne fasiliteter.

Aleksander+og+Line
Bryllup
Skreddersydd drømmebryllup i storslåtte omgivelser.
Selskap

Tradisjonsrike rammer og prisbelønnet lokalmat.

Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.
Hytter

Opplevelser i Trollheimen fra hytter med selvhushold.