Planlegg bryllupet

Hva passer best for deg og din kjære? Mange har sagt ja til hverandre blant fjellene i Bortistu og alle «våre» brudepar får hjelp til bryllupsplanlegging av oss. Vi feirer bryllup hele året – enten det er sommer, vinter, vår eller høst. 

Besøk oss på forhånd

Vil du bli tryggere i valg av sted for bryllupet og finne ut hvordan vi hjelper deg med bryllupsplanlegging? Én gang i året inviterer vi kommende brudepar til gards for å prøvesmake menyene, overnatte på tunet og nyte en god frokost. Slik får dere muligheten til å bli bedre kjent med oss og alt Bortistu kan by på.

Vil dere oppleve Bortistu alene kan dere også besøke oss for en omvisning på egen hånd. Alt er selvfølgelig uforpliktende.

Ekte gardsbryllup - tre dager til ende

Hvordan kan programmet for bryllupet bli? Til Bortistu kan vi ta imot brudefølget for feiring tre dager til ende. Her er et eksempel på hvordan en bryllupshelg kan gå av stabelen hos oss:

Fredag ankommer gjestene til en hyggelig og uformell bli-kjent-kveld. Vi serverer en viltgryte eller suppe/sodd med brød, og baren er selvfølgelig åpen. Det er ikke uvanlig at gjestene står for betaling av denne kvelden selv. Under hele helgen bor bryllupsgjestene rundt omkring på tunet i ulike hytter.

Som brudepar og hedersgjester sover dere på Bruraloftet, med eget bad og badekar.

Lørdag morgen finner gjestene en deilig frokost i hyttene de bor i, ferdig utplassert av oss. Nystekte brød og rundstykker, pålegg, frukt/yoghurt, kaffe/te, melk og juice. Slik kan gjestene spise frokost når de selv ønsker. Som en aktivitet før vielsen, kan vertskapet ta med gjestene på omvisning i vår gardshistoriske utstilling her på tunet. Her forteller vi Bortistu sin historie og viser historiske gjenstander og foto. Omvisningen tar ca 1 time.

Videre er det forberedelser og gjennomføring av selve vielsen, etterfulgt av en flott bryllupsfest i vårt selskapslokale Fjøset. Vi serverer nydelig mat og drikke, og sørger for at dere kan sitte med gjestene og nyte en deilig bryllupsmiddag med god drikke og hyggelig stemning rundt bordet. I selskapslokalet serverer vi også nattmat, og har baren åpen til kl. 0200.

Søndag avsluttes en minneverdig helg med vårt brunsjbord, og helgen rundes av før de nygifte og gjestene reisen hjem.

Vi har lang erfaring med bryllup. Og velger dere bryllup i Bortistu, hjelper vi deg selvfølgelig med bryllupsplanlegging slik at dere kan nyte dagen, hverandre og gjestene når den store dagen er her. Spør oss gjerne om muligheter og tilbud – eller hvorfor ikke et besøk?

Kontakt oss

Vi anbefaler det digitale verktøyet Bryllupshjelperen.no, som gir deg full oversikt over alt du trenger i bryllupsplanleggingen – enten du drømmer om en liten sammenkomst eller et større bryllup. Bryllupshjelperen.no fjerner behovet for Excel, post-it lapper og notatbøker. Ja, den hjelper deg med alt du trenger av gjøremål og budsjett, gjesteliste og bordplassering, ønskeliste, leverandører og tips og inspirasjon. Du får full kontroll fra første dag og kan nyte bryllupsdagen uten stress og mas.