Bryllupsgalleri

Her kan du nyte et knippe øyeblikk og bryllupsbilder fra noen få av drømmebryllupene vi har fått oppleve i Bortistu. Disse bildene gir et lite innblikk i hvordan livets store dag kan se ut hos oss. 

Bryllupsbilder fra Bortistu

Vinterbryllup, sommerbryllup, gardsbryllup eller fjellbryllup? Hos Bortistu kan du sjekke av i de fleste boksene på ønskelisten. Og med Trollheimen og Storlidalen som kulisse er du garantert spektakulær fjellutsikt og minner for livet. Under kan du se galleriet vårt med et utvalg bryllupsbilder fra noen av de som har feiret livets store dag hos oss.

De aller fleste av våre brudepar velger å bli fotografert utendørs – uansett årstid. Vi har mange flotte locations, både på og rundt tunet vårt. Hvorfor ikke bruke anledningen til å ta noen virkelig oppsiktsvekkende bilder fra en av fjelltoppene i nærheten? Et bryllup hos oss gir mange muligheter for fantastiske bryllupsbilder rett utenfor lokalene våre.

Ønsker du tips til bryllupsfotograf kan vi også hjelpe deg å formidle kontakt til flere dyktige ressurser, eller du kan selvfølgelig ta med deg den fotografen du ønsker.  Vil du vite mer om hvordan akkurat ditt bryllup kan se ut i Bortistu? Ta gjerne kontakt med oss for råd og tips.

Kontakt oss

Vi har lang erfaring med bryllup. Og velger dere bryllup i Bortistu, hjelper vi deg selvfølgelig med bryllupsplanleggingen slik at dere kan nyte dagen, hverandre og gjestene når den store dagen er her. Spør oss gjerne om muligheter og tilbud – eller hvorfor ikke et besøk?