Spør oss om bryllup

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om bryllup i Bortistu. Har du spørsmål du ikke finner svar på her? Da må du gjerne ta kontakt med oss så hjelper vi deg med alt du lurer på.

Spørsmål og svar om bryllup

Hva koster et bryllup hos dere?

Endelig pris varierer med hva dere ønsker å legge i «pakken». Men generelle priser for 2024 er kr 2290,- per person for overnatting én helg, samt kr 1620,- per person for bryllupsmiddag – fra aperitif til kake og avec. Spør oss gjerne om ulike alternativer til pakkeløsninger.

Har dere ledig kapasitet?

I utgangspunktet har vi kapasitet, men ledige datoer avhenger også av når dere ønsker å gifte dere. Sommer og høst er ofte mest populært, men i vinterhalvåret har vi mer ledig kapasitet. Bortistu er svært vakkert vinterstid, så spør oss gjerne om vinterbryllup også.

Hvor mange har dere plass til?

Totalt kan 60 personer overnatte her på tunet, men vi kan også utvide kapasiteten med ytterligere 40 senger i nærheten.

Kan vi ta med egne kaker?

Ja, dere kan gjerne ta med egne kaker til bryllupet.

Har dere projektor?

Ja, vi har både projektor og lerret montert i selskapslokalet. Vi har også wifi og et godt lydanlegg.

Kan vi ha vielse på tunet?

Ja, mange som gifter seg hos oss ønsker utendørs vielse, og vi har det perfekte stedet rett nedenfor selskapslokalet Fjøset.

Kan vi komme litt før bryllupshelgen starter?

Ja, dere er hjertelig velkommen når dere ønsker.

Kan vi besøke dere for omvisning?

Vi tar selvfølgelig imot dere for en omvisning hos oss. Vi kan også tilby en virtuell omvisning. Kontakt oss for å gjøre en avtale i forkant.

Kan vi prøvesmake maten?

Hvert år inviterer vi til besøk, omvisning og prøvesmaking av bryllupsmenyen. I 2024 vil dette skje 6. april. Dere er hjertelig velkommen til å delta, send oss en henvendelse hvis dere vil være med oss denne dagen.

Kontakt oss

Vi har lang erfaring med bryllup. Og velger dere bryllup i Bortistu, hjelper vi deg selvfølgelig med bryllupsplanlegging slik at dere kan nyte dagen, hverandre og gjestene når den store dagen er her. Spør oss gjerne om muligheter og tilbud – eller hvorfor ikke et besøk?