Kurs og konferanse

Seminar, ledersamling, teambuilding eller julebord? Hos oss finner dere ro, fokus og felles løsninger i historiske omgivelser som inspirerer og motiverer.

Enkel gjennomføring i flott natur

Hos oss er det enkelt å arrangere samling med jobben. Vi hjelper deg å skreddersy programmet helt etter ditt ønske, eller vi kan foreslå et opplegg som vi mener kan passe dere. Under oppholdet kan dere få ro til å konsentrere dere 100% om arbeidsoppgavene eller velge å kombinere det med én eller flere aktiviteter.

Med utgangspunkt i Bortistu kan dere gå korte eller lange fjellturer, prøve aktivitetsløypa vår, utfordres i lagkonkurranser og spill – eller ta en rolig kulturhistorisk vandring på tunet. Vi kan også tilby ølsmaking med Rodebak Gårdsbryggeri og servering av vår egenproduserte lokalmat.

Uansett om du velger en rolig og fokusert arbeidsøkt, eller en samling med høyere tempo – skal vi strekke oss langt for å gjøre gjennomføringen så enkel og sømløs som mulig. Vår erfaring med kurs og konferanser gjennom årenes løp har gitt oss verdifulle erfaringer om hva som fungerer.

Til kurs og konferanser tar imot grupper opp til 70 personer for opphold med overnatting. Vi har moderne møtefasiliteter i tradisjonsrike rammer. Kombinert med ro og stillhet i vakker natur er Bortistu oppskriften på en vellykket samling med gode kolleger.

Gjesteuttalelser

Møtefasiliteter

  • Møterom med mulighet for for hybridkonferanse.
  • Wifi (fiberhastighet).
  • Kursrom i skole: 30 personer.
  • Kursrom i hestesko: 20 personer.
  • 8 grupperom.

Overnattingsfasiliteter

  • 28 soverom – 2-3 senger på hvert rom, dvs. over 70 sengeplasser.
  • 10 ekstra rom/20 sengeplasser i umiddelbar nærhet.
  • Oppredde senger med badekåper, sengetøy og håndklær.
  • Tilgang til badstue.

Aktiviteter

Aktivitetsløypa: En utendørs rundløype i skogen med ulike poster der målet er å gjennomføre på kortest tid. Tema på postene er blant annet bålkonkurranse, spyttekonkurranse på Oppdalsvis, sagestafett og mye mer.

Team Challenge: En inne- eller utendørs lagkonkurranse som engasjerer! Lagene konkurrerer i 5-7 aktiviteter som for eksempel blind-Duplo, borrelåsball og vannglasset.

Kokkelaget: Samarbeid om å lage middagen! Vi sørger for lokale råvarer – og oppskriften. Dere lager middagen i ulike team med hvert sitt ansvarsområde som for eksempel saus, dessert, dekorasjon osv. Om dere samtidig vil øke matkunnskapen ytterligere, kan dere leie én av våre kokker til seansen. En kjempefin, og ikke minst, velsmakende samarbeidsøvelse!

Trugestafett: Her er det første lag i mål på truger som gjelder! Vi serverer varm toddy og sørger for premier til vinnerne.

Ølsmaking med Rodebak Gårdsbryggeri: Carl-Otto Kristensen er en genuin ølbrygger som har etablert bryggeriet sitt på slektsgården på Innset, lengst sør i Rennebu kommune. Hovedfokuset er ulike varianter av Saison med en unik husgjør og førsteklasses råvarer, der noen av ølsortene også får et opphold på bourbonfat.

Historisk vandring på tunet: Med sin opprinnelse fra 1600-tallet har Bortistu en innholdsrik og spennende fortid. Bli med vertskapet på en vandring rundt i våre kulturhistoriske utstillinger og ta del i mange gode historier fra fortiden.

Spillet: Med god planlegging, lagarbeid og hurtighet gjelder det å få lagets spillebrikke først i mål! For å flytte sin brikke fremover må lagene løse forskjellige oppgaver. Spillet kan gjennomføres enten ute eller inne, i turklær eller dress og kjole.

Flere anledninger

Kurs og konferanse

Enkel gjennomføring med moderne fasiliteter.

Aleksander+og+Line
Bryllup
Skreddersydd drømmebryllup i storslåtte omgivelser.
Selskap

Tradisjonsrike rammer og prisbelønnet lokalmat.

Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.
Hytter

Opplevelser i Trollheimen fra hytter med selvhushold.