Hva skjer i Bortistu

Aktiviteter i Bortistu

Hvis du oppholder deg i Oppdal, Storlidalen eller Trollheimen kan du gjerne ta turen innom oss for å delta på aktiviteter eller arrangementer i vår regi. Eller kanskje tar du turen hit for å feire påske, delta på yogaretreat eller afterski i Bortistu?

Følg med på aktivitetskalenderen vår for å få med deg det som skjer hos oss, og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om påmelding eller andre praktiske henvendelser.

Alle arrangement og aktiviteter krever påmelding eller bordbestilling. Det kan du enten gjøre ved å bruke kontaktskjemaet vårtkontakte oss direkte på e-post bortistu@bortistu.no.

Velkommen til minnerike opplevelser i Bortistu!

2024

WhiteHeart Retreat

Bortistu ønsker deg velkommen til en magisk reise fylt med yoga, breathwork og isbading. Bli med oss på en begivenhetsrik utforskning av indre ro, bevisst pusting og forfriskende isbading, innerst i Storlidalen – og midt i hjertet av Trollheimen.

Retreaten er åpen for alle uansett nivå, og gjennomføres i samarbeid med talentfulle instruktører fra WhiteHeart. Sammen skaper vi en opplevelse der du kan kan fordype deg i magien av fjellene og finne harmoni med kropp og sjel.

1-dags retreat lørdag 13. juli

2-dagers retreat lørdag – søndag 12.- 13. oktober

Hytter og overnatting

Vil du nyte maksimalt av Storlidalen og Trollheimen, er overnatting i Bortistu et godt tips! Ta med venner, familie, kjæreste eller kolleger på topptur, langrenn eller fjelltur – eller bare kos dere med utsikten fra hytteveggen.

I april og mai tilbyr vi overnatting med selvhushold i de flotte hyttene på tunet vårt. Disse passer fra 1-2 personer og opp til større grupper.

Ønsker du å bo i Bortistu er det ingen grunn til å vente, ta kontakt med oss så snart som mulig for priser og booking.

Velkommen til herlige dager i Bortistu!