Teambuilding

Bortistu er perfekt for teambuilding og aktive arbeidsdager. Her kan dere være ute i naturen, lage mat sammen, delta i morsomme konkurranser eller ta en rolig, historisk vandring på tunet.

Finn fellesskapet i Bortistu

Her finnes aktiviteter for alle! Storlidalen er kjent for å være et topptur- og langrennseldorado og her kan de eventyrlystne ta skiene fatt fra tunet for korte eller lange turer. Men god teambuilding er også lavterskel aktiviteter der alle kan delta. Eller hvorfor ikke kombinere begge deler?

Under finner du en oversikt over hva vi kan tilby av aktiviteter for teambuilding. Er du nysgjerrig på hva mer dere kan oppleve med utgangspunkt i Bortistu og Oppdal kan du ta en titt her. Vi skreddersyr gjerne et opplegg for dere.

Foto: privat

Aktiviteter

Aktivitetsløypa: En utendørs rundløype i skogen med ulike poster der målet er å gjennomføre på kortest tid. Tema på postene er blant annet bålkonkurranse, spyttekonkurranse på Oppdalsvis, sagestafett og mye mer.

Team Challenge: En inne- eller utendørs lagkonkurranse som engasjerer! Lagene konkurrerer i 5-7 aktiviteter som for eksempel blind-Duplo, borrelåsball og vannglasset.

Kokkelaget: Samarbeid om å lage middagen! Vi sørger for lokale råvarer – og oppskriften. Dere lager middagen i ulike team med hvert sitt ansvarsområde som for eksempel saus, dessert, dekorasjon osv. Om dere samtidig vil øke matkunnskapen ytterligere, kan dere leie én av våre kokker til seansen. En kjempefin, og ikke minst, velsmakende samarbeidsøvelse!

Truger og toddy: Her er det første lag i mål på truger som gjelder! Vi serverer varm toddy og sørger for premier til vinnerne.

Ølsmaking med Rodebak Gårdsbryggeri: Carl-Otto Kristensen er en genuin ølbrygger som har etablert bryggeriet sitt på slektsgården på Innset, lengst sør i Rennebu kommune. Hovedfokuset er ulike varianter av Saison med en unik husgjør og førsteklasses råvarer, der noen av ølsortene også får et opphold på bourbonfat.

Historisk vandring på tunet: Med sin opprinnelse fra 1600-tallet har Bortistu en innholdsrik og spennende fortid. Bli med vertskapet på en vandring rundt i våre kulturhistoriske utstillinger og ta del i mange gode historier fra fortiden.

Spillet: Med god planlegging, lagarbeid og hurtighet gjelder det å få lagets spillebrikke først i mål! For å flytte sin brikke fremover må lagene løse forskjellige oppgaver. Spillet kan gjennomføres enten ute eller inne, i turklær eller dress og kjole.

Kontakt oss

Det skal være enkelt å gjennomføre kurs, konferanser, teambuilding og samlinger med bedriften i Bortistu. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Gjesteuttalelser

Flere anledninger

Kurs og konferanse

Enkel gjennomføring med moderne fasiliteter.

Aleksander+og+Line
Bryllup
Skreddersydd drømmebryllup i storslåtte omgivelser.
Selskap

Tradisjonsrike rammer og prisbelønnet lokalmat.

Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.
Hytter

Opplevelser i Trollheimen fra hytter med selvhushold.