WhiteHeart Retreat

Vil du utforske dypere? Velkommen til en eksklusiv 2-dagers retreat med yoga, isbading og breathwork i Trollheimens rike, og ta del i en reise mot indre styrke, balanse og fornyelse.

13.- 14. oktober 2024!

Foto: Olaf Deharde

Eksklusiv opplevelse i Trollheimen

Lengter du etter å finne ro og harmoni i naturen? Dette 2-dagers arrangementet 13.-14. oktober er en unik mulighet til å gjøre et dypdykk inn i din indre verden. Bli med oss og oppdag den transformative kraften i naturen rundt deg.

Du får en helhetlig opplevelse med workshop og retreat i ett – inkludert overnatting, nydelig mat og aktiviteter i Trollheimen. Våre dyktige instruktører leder deg i en spennende og meningsfull opplevelse og skaper en atmosfære som binder oss sammen med elementene.

Hva får du oppleve?

Dag 1 - Wim Hof Method Fundamentals

WHM Workshop gir deltakerne muligheten til å utforske de grunnleggende prinsippene bak Wim Hof-metoden. Under denne dagen vil dere få en unik mulighet til å delta i praktiske øvelser under trygge forhold, samtidig som de får innsikt i den vitenskapelige bakgrunnen og effektene av metoden.

Workshopen er strukturert rundt tre pilarer:

 • Mindset/commitment
  Lære om betydningen av mental innstilling og forpliktelse når det gjelder å oppnå mål og mestre utfordringer. Dette innebærer å utvikle en sterk og positiv mental holdning som kan bidra til å overvinne hindringer og nå ens fulle potensiale.

   

 • Breathwork
  Oppdage bruk av spesifikke pusteteknikker for å regulere kroppens fysiologiske respons, øke oksygenopptaket og forbedre mental klarhet og fokus. Gjennom praktiske øvelser vil deltakerne få erfaring med hvordan riktig pusting kan påvirke kropp og sinn på en positiv måte.

   

 • Isbading
  Utforske den helsemessige fordelen ved eksponering for kulde. Deltakerne vil lære om Wim Hofs tilnærming til isbading, inkludert teknikker for å håndtere kulden og forstå de fysiologiske og mentale fordelene ved isbading. 

Dag 2 - WhiteHeart

Denne dagen skal vi legge fra oss mye av vitenskapen, og virkelig trekke fokuset innover. Vi skal vekke de indre prosessene som ligger i dvale, og få de opp til overflaten.

Under denne dagen vil du få oppleve:

 • Yin Yoga-økter for å åpne kroppen og berolige sinnet.
 • Inspirerende vandringer i Trollheimens majestetiske landskap.
 • Guidede meditasjoner og kroppsscanninger for å koble deg til din egen visdom.
 • Pusteteknikker -og øvelser for velvære og mental klarhet.
 • Utforsking av kraften av elven gjennom forfriskende isbad.
 • En magisk trommereise gjennom musikkens rytme.

Gjennom disse opplevelsene vil du få muligheten til å fordype deg i din egen personlige vekst og utvikling, og forlate retreaten med en bredere forbindelse med deg selv og naturen rundt deg.

Instruktører

Synne er sertifisert Wim Hof-instruktør og hennes store lidenskap ligger i å utforske kulde, pust – og utvikle et sterkt mindset.

Lena er yin yoga-lærer og coach gjennom Friheim Norway, der hun også er i ferd med å ta Element Yoga utdanning.

Hvem kan delta?

Alle er velkommen til våre retreats – uansett nivå og tidligere erfaring med yoga, breathwork eller isbading. Har du helseutfordringer anbefaler vi at du tar kontakt med lege før du velger å melde deg på. Er du gravid, har epilepsi eller hjertefeil – kan du desverre ikke praktisere øvelsene i retreaten. Eventuelt bør du ha legeerklæring om at du kan delta. Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker på om du kan delta.

Påmelding

Meld deg på ved å sende oss en melding i vårt kontaktskjema

Velkommen til oss – vi gleder oss til å ta i mot deg!  

Nysgjerrig på vår intensive 1-dags retreat? Klikk her.

 

Praktisk info - 2 dagers retreat

Pris: Kun kr 6925,- per person. Inkludert overnatting, alle måltider, transport t/r badekulp og badstu. 

Pris uten overnatting og frokost  kr 5525 pr. person. Deltakelse på alle samlinger, alle måltider, transport t/r badekulp og badstu.

Det blir 2 min kjøretur og 5 min trugetur til badekulpen fra Bortistu. Felles transport. 

Maks 20 deltakere.

Bindende påmelding.

Bruk vårt kontaktskjema for å melde deg på.

Pakkeliste - 2 dagers retreat

Deltakere må selv være ansvarlig for å ta med seg:

2 stk håndklær – eller 1 stk håndkle samt ligge-/sitteunderlag for å stå på ute når man kler av og på til bading.

Badetøy, ryggsekk, drikkeflaske/termosflaske med vann eller varm te.

Løse/behagelige klær for yoga og breathwork. Heller litt for mye, enn for lite. Vi skal ligge relativt rolig på yogamatter i en stund.

Ullundertøy, 2 par ullsokker, lue, votter, skjerf og varm genser.

Gode og varme ytterklær, gjerne boblejakke og boblebukse – og tykke vintersko.

Galleri