Vertskap: Linda Mai Helmersen Weiseth og Rune Weiseth

Linda Mai vokste opp som lita jente på garden Bortistu. Da var det sauer i fjøset, og på jordene stod det hersjer. I 2000 begynte Linda Mai å jobbe sammen med sine foreldre i Bortistu. Sentrale oppgaver de hadde fokus på var videre utvikling av gjestegarden. Etter hvert kom ideen om å bygge om det tomme fjøset til kurs- og selskapslokale. Fjøset stod ferdig ombygd våren 2005. Det samme gjorde overnattingsbygget Nystoggo.

Etter 9 år i Trondheim flytter nå Linda Mai tilbake og overtar familiegarden sammen med ektemannen Rune og sine fire barn.

 
 

Filosofien

Det unike med Bortistu er den rike historien, hvordan familiene i generasjoner har livnært seg, både gjennom jordbruk, skogbruk og ulike attåtnæringer. slik som turisme. Alt dette er godt dokumentert i Gardshistorisk utstilling. Den inkluderer også et fotogalleri som viser hverdagslivet på fjellgarden tidlig på 1900-tallet. Vi som vertskap er gjerne med rundt og forteller om dette.

Gardens miljø, Storlidalen, mat laget på kjærlighet, Trollheimens storslagne natur, unik historie og overnatting i rom med sjel, er en opplevelse vi ønsker å dele med hver enkelt gjest som besøker oss. Samtidig ønsker vi at dere skal få innovative opplevelser.
 
Vi ønsker deg velkommen til Bortistu.

Linda Mai og Rune

 

Kontakt oss

Telefon: 91 55 62 87

E-post: bortistu@bortistu.no