Aromaterapi

Skjermbilde 2018-07-25 20.48.21.png

 

DET FINNES MANGE SLAGS LYKKE..

 

Massasje er deilig og avslappende. Unn deg en stund, bare til deg selv, gi deg selv litt påfyll av lykke og velvære. Vi har Norges beste utsikt fra behandlingsrommet. Utenfor kan du skue utover Trollheimens vakre fjell, både Storsalen og Nonshøa.

Vi tar også i mot grupper på inntil 5 personer til felles fotbehandling med massasje og peeling. Vi serverer vann og frukt til alle behandlinger.  

Aromaterapi/velvære

Aromaterapi er en alternativ-medisinsk terapiform som utnytter plantens aromatiske eteriske olje. Oljene har en effekt som virker både gjennom huden og luktesansen.

Vår terapeut Aud Storli er utdannet ved Bio Medicus Akademiet i Oslo. Hun benytter svensk klassisk massasje. Hun har også bakgrunn som sykepleier, og har du spørsmål angående din helse, veileder hun deg gjerne.

 

Meny

Ansikt, hode- og nakkemassasje       30 min.                       kr 425

Rygg- og nakkemassasje                   30-60 min.                 kr 425-850

Fotmassasje                                       30 min.                       kr 425

Fotbad med peeling                           30 min.                       kr 425

Full kroppsmassasje                           90 min.                       kr 1275

Behandling av triggerpunkter            30 min.                       kr 425

Hot-stone massasje                            60 min.                       kr 850

 

Mer om behandlingene

 

Klassisk massasje er en teknikk, og brukes til alle våre behandlinger for å løse opp muskelspenninger, og drenere avfallstoffer i kroppen. Det er en veldig effektiv behandling som reduserer stress, og bedrer blodsirkulasjonen. Intensiteten tilpasses dine behov.

Triggerpunkt-behandling anbefales om du har plager som for eksempel hodepine, vond rygg, eller stiv nakke.

Hot-stone behandling er varme steiner holder kroppen avslappet. Perfekt måte å redusere stress på. Letter stivhet i muskler, øker fleksibiliteten i leddene og øker stoffskiftet. Fantastisk behandling etter en lang dag ute.

Fullkroppsmassasje er en avslappende behandling, kombinert med beroligende massasje for rygg, føtter, nakke, ansikt og hode. Perfekt for deg som har stillesittende jobb eller ønsker å komme i balanse.

"Fjellturpakken" er helende massasje for musklene etter lang tur i fjellet. Trøtte muskler får mer energi, og avfallsstoffene blir fraktet bort. Pakken inkluderer varmt fotbad, samt massasje av føtter, legger og lår.

 

Linda Mai