Jakt i Storlidalen

I mange generasjoner har det blitt drevet jakt. Min oldefar Kristoffer Haugen begynte som tenåring å jakte på både rev, mink, ryper, i tillegg til storvilt. Han har skrevet en egen jaktdagbok som forteller om hva han fikk av fangst, hvor han fikk fangsten, og hva han brukte av våpen/redskap for å felle dyrene. Jaktdagboken kan leses i Bortistu.

Også nå til dags tilbyr vi jaktkort, på småvilt. Storviltjakten utøves av grunneierne selv, mens både dagskort og sesongkort for skarv og lirype kan kjøpes av den enkelte gjest. Les mer informasjon om jaktkort.

Fjell sommer L.JPG

Bo i Boristu, og jakt i flott turterreng. Om kvelden kan dere nyte en deilig middag i Fjøset.

 Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.
 Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.
Linda Mai