Jakt og fiske i Storlidalen

Jakt

I mange generasjoner har det blitt drevet jakt i Storlidalen. Min oldefar Kristoffer Haugen begynte som tenåring å jakte på både rev, mink, ryper, i tillegg til storvilt. Han har skrevet en egen jaktdagbok som forteller om hva han fikk av fangst, hvor han fikk fangsten, og hva han brukte av våpen/redskap for å felle dyrene. Han solgte til og med jakthunder han hadde dressert. Jaktdagboken ligger i Bortistu og kan leses der.

Også nå til dags tilbyr vi jaktkort på småvilt. Storviltjakten utøves av grunneierne selv, mens både dagskort og sesongkort for skarv og lirype kan kjøpes av den enkelte gjest. Les mer informasjon om jaktkort.

Priser:

Dagskort: kr 400. Helg kr 800.

Sesongkort: med hund kr 8000. Uten hund kr 4000 (for kjøp og info kontakt Thorvald Storli tlf 91595096)

Treningskort: kr 400. Helg kr 800. Kun 1.-31. mars.

Fiske

Du kan fiske i vatna i hele Storli utmarkslag. Ved hovedparkeringsplassen i Storlia vil du finne oppslagstavle med kart og selvbetjeningskasse for fiskeavgift. Vipps kan også benyttes, nr. 91595096. Merk med dato, eller år for sesongkort.

Priser for Storli utmarkslag:

Dag kr 100

Uke kr 600

Sesong kr 1000

Bo i Boristu, og jakt i flott turterreng. Om kvelden kan dere nyte en deilig middag i Fjøset. Les mer om overnattingsmuligheter og priser her.

Fjell sommer L.JPG
 Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.
 Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.
Linda Mai