Våre spesialiteter selges på Mathall Trondheim

Blant et bredt utvalg av lokale matvarer av både kjøtt, brød, grønnsaker, meierivarer og sjømat fra hele Trøndelag, kan du nå finne spesialitetene til Bortistu Gjestegard hos Mathall Trondheim. Våre dyktige kokker Lene og Lars Ivar lager mat med god tid, det vil si håndpiskede sauser med egg fra Oppdal, kraft på bassturøkte lammeskanker som kokes over natten, bassturøkt lammelår som gjennomgår en møysommelig prosess med salting og røking i røkbasstu på tunet i Bortistu fra 1850. Svisker og byggryn ligger i vann natten over, og kokes i flere timer for å få fram den gode smaken, laget etter oppskriften fra bestemor Magda.

Produkter du finner på Mathall Trondheim:

-bassturøkt lammelår, utbenet og ferdig stekt

-sviksedessert med byggryn og aprikos

-hollandaise saus

-bernaise saus

-rødvinssky

Nettside: Mathall Trondheim

 

Det fins ingen kjærlighet mer oppriktig enn kjærligheten til mat.” George Bernard Shaw.