julebord

Ny og forbedret nettside

Vi er stolte over å presentere ny og forbedret nettside for Bortistu

Nettsiden vår er nå tilpasset alle typer nettlesere, det vil si mobiltelefon, nettbrett og pc/mac. Den er utberdret med nye flotte bilder, og den inneholder også kontakt-oss-funksjon flere steder, slik at du raskt kan sende oss en henvendelse eller forespørsel via nettsiden.  Vi ble facinert over designet og uttrykket fra denne leverandøren (squarespace), og valgt derfor denne løsningen. Vi håper du finner siden vår interessant. I Bortistu vil du nå i tillegg oppleve at vi har oppgradert rekkevidden og hastigheten på wifi-nettet vårt. Når du skal surfe på internett, vil du oppleve en betydelig forbedring. Uten at vi enda har fått fiberkabel til Storlidalen, har vi funnet andre svært gode løsninger for raskt internett. 

IMG_5146.JPG