julebord

Søndagsmiddag i Bortistu 9. juli

Nå får du søndagsmiddag i BORTISTU

 

I Bortistu får du i oddetallsukene:

Søndagskafè kl 12-16. Kaffe og nogo godt attåt. Vi har som regel vafler og Inger Maries lag-graut og rømme og rabarbarasyltetøy, kanelboller, kaker og mormors sviskegrøt med byggryn og fløte.  

Søndagsmiddag kl 14-16. Hovedrett med dessert og kaffe, alltid kr 190. Barn 3-12 år halv pris. NB bordbestilling, senest dagen før på tlf 91556287/bortistu@bortistu.no/facebook

Meny 9. juli kl 14-16: 

Langstekt svinenakke med sommerens grønnsaker

Is og sommerens bær. Kaffe.

Vær velkommen, vær vår gjest!

 

 Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.

Hobbyhelg i Storlidalen 17.-19. februar

Nå er det din tur til å få noen drømmedager! Alle trenger ny inspirasjon for å stå i hverdagens alle krav …

Denne helgen møtes vi til varierte opplevelser og stunder som beriker livet, og gir oss ny inspirasjon og glede. Nyt en fin kombinasjon av friluftsliv, kreativitet og velvære. 

Fredag: Kort into om hvordan helgen legges opp. Middag og tid til å bli litt kjent og hygge seg med enten strikkepinner eller en liten dose stempel, lim og kartong.

Lørdag: Frokost - og så ut på tur, enten på ski eller føtter (for den som har lyst). Lunsj spiser vi ute.  Etter tur er det mulighet for litt velvære. Behandlinger kan bestilles og avtales under hele oppholdet, men etter en tur frister det oftest med fotbad og fotmassasje (godt for kropp og sjel).

Etter en treretters middag «slenger vi beina på bordet», og strikker eller lager noe annet smått koselig ( Det er forberedt )

Bare kos!!!

Søndag: Frokost etter en god natt i fjellet, vi pakker sakene og reiser hjem full av ny inspirasjon. Velfortjent :)

Denne helgen er spesiell, dette er en inroduksjonshelg og en prøvehelg på noe vi tror mange kan ha glede av. 

Intropris

Kr 1990.- med full pensjon.

Velværebehandlinger (klassisk massasje, fot- og ansiktsmassasje, hot stone, nakke og rygg) kommer i tillegg og bestilles av den enkelte. 

Kontaktperson: Inger Helen Olsen tlf 950 25 431 eller Bortistu 915 56 287

Re-sertifisert som Miljøfyrtårn

Bortistu Gjestegard er sertifisert for 3 nye år.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.
Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten resertifisert.

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Vi kaller det å ta miljøansvar i praksis!

Julebord i Bortistu

Velkommen til fjellet!

Vi innbyr til en stemningsfull førjulsopplevelse innerst i Storlidalen, i hjertet av Trollheimen. Sammen med dine kollegaer, venner eller familie kan du oppleve kulturhistorisk omvisning på garden, stemning rundt ilden i lavvoen, kanefart, tradisjonell julemat, vakker natur med utallige turmuligheter, levende musikk, spabehandlinger, og sove i sjarmerende soverom rundt omkring på fjellgarden Bortistu.

 

 

Lørdager kl 19:

 Vi serverer julebuffet med varme retter og julens desserter.

Bar og levende musikk.Kr 495 pp.

Rom inkludert frokost kr 690 pp.

 

 3. desember- Ole og Simen

10. desember - Carlsmo

17. desember – musikk fra pop-anlegget

 

Familielunsj søndag 18. desember kl 13-16

Varme retter og julens desserter. Nissebesøk.

Kr 360 pp. Barn 3-12 år kr 180.

 

Ta kontakt for tilbud busstransport.

 

WEEKEND-PRIS: kr 3.090,- pp

LØRDAG-SØNDAG: kr 2.290,- pp

 

Julestemning i Bortistu Gjestegard

 Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.

 

Velkommen!

Julehilsen fra oss i Bortistu

Våre spesialiteter selges på Mathall Trondheim

Blant et bredt utvalg av lokale matvarer av både kjøtt, brød, grønnsaker, meierivarer og sjømat fra hele Trøndelag, kan du nå finne spesialitetene til Bortistu Gjestegard hos Mathall Trondheim. Våre dyktige kokker Lene og Lars Ivar lager mat med god tid, det vil si håndpiskede sauser med egg fra Oppdal, kraft på bassturøkte lammeskanker som kokes over natten, bassturøkt lammelår som gjennomgår en møysommelig prosess med salting og røking i røkbasstu på tunet i Bortistu fra 1850. Svisker og byggryn ligger i vann natten over, og kokes i flere timer for å få fram den gode smaken, laget etter oppskriften fra bestemor Magda.

Produkter du finner på Mathall Trondheim:

-bassturøkt lammelår, utbenet og ferdig stekt

-sviksedessert med byggryn og aprikos

-hollandaise saus

-bernaise saus

-rødvinssky

Nettside: Mathall Trondheim

 

Det fins ingen kjærlighet mer oppriktig enn kjærligheten til mat.” George Bernard Shaw.