Det finnes mange slags lykke..

Etter en lang dag i fjellet eller på møterommet, er det dagen før den store dagen, eller bare unne deg no godt, er massasje deilig og avslappende. Vi kaller det ikke spa, da det forbindes med vann, men unn deg en times tid, bare til deg selv, gi deg selv litt påfyll av lykke og velvære. Vi har kanskje Norges beste utsikt fra behandlingsrommet. Utenfor kan du skue utover Trollheimens vakre fjellformasjoner. 

Våre behandlinger er varierte, og inkluderer også hot-stone massasje. Myke, oppvarmede steiner benyttes både til å massere med, og til å legge på spesielle punkter på kroppen. Vi tar også i mot grupper på inntil 5 personer til felles fotbehandling med massasje og peeling. Vi serverer vann og frukt til alle behandlinger.  

 

Svensk klassisk massasje - 60 min                        kr 850    (90 min kr 1050)

Klassisk massasje for å løse opp muskelspenninger. Veldig effektiv behandling som reduserer stress og bedrer blodsirkulasjonen. Intensiteten tilpasses dine behov.

 

Massasje for problem-områder - 45 min                kr 650

Anbefales om du har plager som for eksempel hodepine, vond rygg, eller stiv nakke.

 

Hot Stone massasje - 60 min                                  kr 850

De varme steinene holder kroppen avslappet. Perfekt måte å redusere stress, letter stivhet I muskler, og øker fleksibiliteten i leddene og stoffskiftet. Fantastisk behandling etter lang dag ute.

 

Avslappende pakke - 45 min                                  kr 650

Dyp avslappende behandling,  kombinert med beroligende massasje for rygg, nakke, ansikt og hode. Perfekt for deg som har stillesittende jobb eller ønsker å komme i balanse.

 

Fjelltur pakke - 60 min                                           kr 850

Helende massasje for musklene etter lang tur i fjellet. Trøtte muskler får mer blod med ny oksygen, og avfallsstoffene blir fraktet bort. Pakken inkluderer varmt fotbad, samt massasje av føtter, legger og lår.