velkommen til en unik opplevelse, hele året

Vi ønsker velkommen til en unik opplevelse med nydelig mat, gode senger og opplevelser i flott natur, midt i Trollheimen. 

Garden har vært i familiens eie det siste århundret, og å ta i mot gjester har alltid vært en del av Bortistu siden våre oldeforeldre Mali og Kristoffer Haugen var gardens vertskap.

Vi tar i mot

-bedrifter til kurs og møter

-enkeltpersoner

-vennegjenger

-små eller store jubilanter

-konfirmasjoner, bryllup og dåp.

MIDT I MIDT-NORGE - VI MØTES PÅ FJELLET

 Bortistu Gjestegård ligger i Oppdal kommune i naturskjønne omgivelser innerst i Storlidalen og i hjertet av Trollheimen.

Rommene er 25 i tallet, fordelt på 72 sengeplasser på tunet, og spiseplass til maks 110 personer i Fjøset. Vi kan utvide med 10 rom i umiddelbar nærhet.

Konferanse med raskt trådløs wifi og alt av-utstyr for 1-50 personer. Mange tilgjengelige grupperom.

Historien om fire generasjoner som har tatt i mot gjester til gards forteller vi gjerne litt om. Dagens generasjon flyttet hit i fjor, og bor her med 2 voksne og 4 barn. 

Aktiviteter og turforslag for enhver smak, spør oss om en anbefaling. 

Maten vår er laget med kjærlighet og råvarer som hører fjellet til. Du kan velge selvhushold med enkeltmåltider i restauranten, eller full pensjon. Mange velger å kombinere disse. Vår unike gårdsspesialitet er bassturøkt lammelår, som foredles her på gården.

Reisen hit

16 mil fra Trondheim, 44 mil fra Oslo, 16 mil fra Molde og Kristiansund.

Fra øst: Ta av fra Oppdal sentrum, kjør riksvei 70 vestover mot Sunndalsøra. Etter 20 km kommer du til Lønset, ta av og kjør 21 km innover i Storlidalen. 

Fra vest: Ta av på Lønset (riksvei 70) og kjør 21 km innover i Storlidalen.

 

Vær velkommen, vær vår gjest!

 

 

 

SISTE NYTT FRA BORTISTU