Back to All Events

Påsken i Bortistu 2019


Påske og sol, familie og venner. Senk skuldrene, fyr på peisen, kos i hytteveggen. Vi innbyr til både måltider og opplevelser i Bortistu, både for de som bor hos oss i påsken, og for alle andre. For alle middager forhåndsbestilles bord senest dagen før. Middag på kvelden, eller en tur på kafe. Baren er også åpen med uteservering.

Palmelørdag: åpen kafé kl 12-17. Baren er også åpen.

Bortistu er også på lokalmatmarked denne dagen i Oppdal sentrum utenfor Oppdal smak og behag med våre matspesialiteter, bassturøkt lammelår, kokkens flatbakst, sviskegrøt med bryggryn.

Palmesøndag: åpen kafé kl 12-17. Baren er også åpen.

Mandag 15.4.: åpen kafé kl 12-17. Baren er også åpen.

Tirsdag 16.4.: åpen kafé kl 12-17. Baren er også åpen.

Onsdag 17.4.: åpen kafé kl 12-17. Baren er også åpen.

Skjærtorsdag: afterski i Fjøset kl 15-19. Trubadur Pål Dahlberg. Buss fra Oppdal sentrum/Rådhuset kl 15. Les mer her.

Langfredag: Jazz i Bortistu - folketoner og viser fra Oppdal

Unn deg en opplevelse!
Gunvor og Gjert Kristian håper å skape et varmt musikalsk møte som passer både Storlidalen og denne dagen, langfredag. Det blir varierte toner i et jazz-vise-landskap. De vil blant annet presentere egenkomponert musikk, viser og folketoner fra Oppdal.

Gjert Kristian Øhrn: Piano og trøorgel
Gunvor Fagerhaug: Vokal
Kl 18.30. Pris kr 250

Familiebuffet med desserter. Kaffe. kr 225/120. kl 15-18

Samlet pris kr 395. Kan kjøpes separat. Forhåndsbestilling av bord og konsertbillett til bortistu@bortistu.no eller ring på tlf. 91556287 (mottar ikke sms)

Påskeaften: 3- retters middag kl 19.00 Meny: smak av fjell - lokale oster fra Rennebu og spekemat fra Oppdal, bassturøkt lammelår, creme brulee. Bordbestilling dagen før innen kl 16.

CATERING: vi tar også i mot bestilling på catering av middag. Les mer her.

Bordbestilling og catering: tlf 91556287 (mottar ikke sms)

Earlier Event: February 19
ÅPEN FJØSKAFÉ I VINTERFERIEN kl 12-16
Later Event: April 13
Lokalmat-marked påsken 2019