Back to All Events

Konsert med Julie & Andreas


Konsert med Julie & Andreas

Etter over tre år med fordypning i Argentina og Nederland returnerer søskenparet til sine hjemtrakter i Trøndelag med et internasjonalt kritikerrost repertoar av tangomusikk og egne komposisjoner. Den 8. juli er vi stolte av å kunne invitere til konsert med dem her i Bortistu.

Billett kr 250 forhåndsbestilles på tlf 91556287 (ikke sms) eller bortistu@bortistu.no.

Julie & Andreas har en usedvanlig kombinasjon av instrumenter; harpe og bandoneon. Bandoneonet kan kort beskrives som et argentinsk tangotrekkspill, og instrumentet karakteriseres som både røft og melankolsk. Når dette kombineres med harpens oppløftende og jublende klang, skapes noe helt spesielt. Publikumet deres beskriver at musikken frembringer en følelse av melankolsk glede.

De to musikerne har tilbrakt de tre siste årene sammen på et eventyr som er langt fra sin ende. Det startet med en 6-måneders tur til Buenos Aires hvor de ønsket å utforske potensialet til duoen. Gjennom undervisning fra tangomaestroer og intenst kreativt arbeid kunne de fastslå at dette virkelig var noe å satse på - både på grunn av den nydelige instrumentkombinasjonen og at samspillet deres fungerte så godt.

Harpa er ikke tradisjonelt ansett som et tangoinstrument, og arbeidet som Julie & Andreas startet i Buenos Aires og videreførte under sine 2-årige mastergrader i Rotterdam dreier seg om å finne en autentisk tangostemme for harpa. De er nå begge uteksaminerte med topp karakterer og cum laude diplomer, og gleder seg veldig til å fremføre denne musikken på sin kommende verdensturne i høst. Først tar de en tur hjemom Trøndelag og vi gleder oss veldig til de kommer til Storlidalen. Ta med deg en venn og opplev musikk som er unik i verden!

Billett kr 250 forhåndsbestilles på tlf 91556287 (ikke sms) eller bortistu@bortistu.no.

Julie & Andreas 1.jpg
Earlier Event: July 3
Camp Bortistu - avlyst
Later Event: July 22
Familiedag